PRINC I MEDVEDNICA PONOVNO PRVACI HRVATSKE

Princ i Medvednica obranili su naslov prvaka Hrvatske i u sezoni 2020.
Princ je u završnici s 3:1 bio bolji od Medvednice, dok su u muškoj kategoriji Medvedi imali neizvjesniju borbu protiv Giantsa, te su titulu prvaka izborili tek u 5. utakmici.

Princeze su uvjerljivo krenule u play off, pobjedom od 7:0 i 12:2 nad Medvednicom, povratnicama u žensko seniorsko natjecanje. Već je izgledalo da će Princ brzo riješiti pitanje prvakinja, ali je Medvednica u trećoj utakmici pokazala bolju igru i odnijela pobjedu 9:6. Međutim nije bio snage kod mlade ekipe Medvednice za veći preokret i Princ u četvrtoj utakmici pobjeđuje 9:1 i potvrđuje naslov prvakinja Hrvatske.
Najboljom udaračicom prvenstva proglašena je Rita Despot iz Medvednice dok je titula najbolje pitcherice i MVP prvenstva pripala Michaeli Haramini iz Princa.

U muškom finalu, u kojem su se kao i prošle godine susreli Medvednica i Giantsi, vodila se puno neizvjesnija bitka. Medvednica je uvjerljivo otvorila play off pobjedom od 14:7. Druga utakmica je bila najbolja utakmica završnice, koja je otišla u 8. inning u kojem Giantsi odnose pobjedu od 1:0 i poravnavaju seriju na 1:1. Giantsi velikom pobjedom od 14:0 u trećoj utakmici dolaze na korak do osvajanja titule prvaka. Međutim Medvednica se ne predaje i pobjedom od 6:2 poravnava na 2:2 te se pitanje prvaka traži u zadnjoj, petoj utakmici u kojoj pobjeda od 8:2 ponovo odlazi na stranu Medveda. Medvednica tako nastavlja svoj niz i 5. godinu zaredom osvaja titulu prvaka Hrvatske.

Najboljim udaračem prvenstva proglašen je Kristijan Belas iz Spana. Najbolji pitcher je Bruno Kukolja iz Giantsa dok je MVP prvenstva proglašen Matija Balent iz Medvednice.