Beeball seminar u Zagrebu

U subotu 28.01.2017. održati će se seminar za trenere najmanje djece tvz. Bee Ball.

Seminar vodi nizozemac Anton Koops koji je jedan od pokretača Bee Balla i Marianna Prins – Atanasova koja mu pomaže.

Na seminar su pozvani svi koji znaju nešto o softballu, ali i oni koji ne znaju. Poželjno bi bilo da dođu treneri starije djece i igrača minimalno jedan iz kluba, a od ostalih možete poslati i igrače i roditelje. Seminar je osmišljen da se nauči kako zadržati djecu u sportu, te kako privući novu djecu.

28.01. nalazimo se u Hotnju u 15h
od 15 – 18 sati imamo predavanja u bircu i od 17-18 smo na terenu

29.01. – 10 – 15h smo u Hotnju 

Ovo je opis od Nizozemskih trenera:
Saturday: The Adult Part in which I shall inform adults (parents, teachers. leaders) about the theory and marketing of BeeBall by Powerpoint presentations. As these adults could be the future ambassadors for BeeBall in Croatia it would be phantastic if you can invite as much persons as possible.
Sunday: The Kids part will be done in a hall. I would like to have a minimum of 18 kids, devided in 3 groups (teams). Best thing is that they do not know anything about baseball/softball. We shall instruct them in the BeeBall concept and play a small tournament between the 3 groups.

 

Pozivaju se klubovi da probaju skupiti djecu koja su početnici, te javite na pcizmic@gmail.com s koliko djece bi mogli doći. Godište 2006 i mlađe. Dovedite bratiće, sestrične, djecu koju znate.

Za kliniku nam treba 2 teniska reketa, ako netko ima molim vas javite i donesite. I ponesite opremu za djecu koja dolaze (palice, rukavice)