Doigravanje PH seniori

Doigravanje Prvenstva Hrvatske izborile su ekipe: SK Zagreb Giants i SK Medvednica Mrki Medvjedi. Oba tima su krenula u utakmicu sa svojim prvim pitcherima , Bruno Kukolja za Giantse i Matija Balent za Medvednicu.
Utakmica je bila bez bodova prva dva ininga, a onda u 3. iningu igrači Medvednice na greške SS Gintsa, pune prvu i drugu bazu. Nakon toga slijedi double SK Medvednice i vodstvo 2:0.
U 5. iningu se SK Zagreb vraća inside park home runom Luke Šinceka za 2 boda i utakmica je u egalu 2:2.
Međutim tu je stalo i do kraja utakmice SK Zagreb ima još samo jedan hit, dok je SK Medvednica nanizala 5 hitova od čega je jedan home run Tyler Kirbyja.


Pitcheri su izbacali dobre utakmice, bili su jako izjednačeni. Bruno Kukolja je bacio 6 SO, jedan BB i 2 HPB, a Matija Balent 5 SO, 3 BB i niti jedan HPB.
SK Zagreb Giantsi su ukupno imali 6 hitova i kod njih su najbolje udaračke prosjeke na utakmici imali Ivan Balen 1.000 i Luka Šincek 0.500.
SK Medvednica Mrki Medvjedi su udarili 8 hitova, a kod njih su najbolje udaračke prosjeke na utakmici imali Antun Andrejević 0.667 te Dario Guštin i Irvin Sokol, oba s prosjekom 0.500.


Utakmica je završila pobjedom SK Medvednica Mrki Medvjedi 7:2, koji su tako poveli 1:0 u seriji.


Doigravanje Prvenstva Hrvatske igra se ne 3 dobivene utakmice.