Dođite na Jarun s djecom 5 – 10 godina da besplatno isprobaju zanimljiv sport s palicom i lopticom na BeeBall Danu 20.05.2017.!

Hrvatski softball savez i svi zainteresirani softball klubovi u subotu 20.05.2017. otvaraju svoja vrata najmlađima. Organiziramo BeeBall dan namijenjen djeci od 5-10 godina kako bi se upoznali sa softballom. BeeBall dan ponajviše je namijenjen početnicima koji su se tek susreli sa sportom ili žele probati o čemu se uopće radi, ali naravno mogu nam se pridružiti i oni već iskusniji. Do 10h su otvorene prijave ekipa, svaka ekipa dobiti će trenera/volontera koji će ih voditi kroz igru i upoznati s pravilima koja su za djecu u ovim godinama jako jednostavna, a najvažnije je da se svi dobro zabave!

Dakle, pozivamo predškolce i školarce da nam se sa svojim prijateljima pridruže 20.05.2017. na softball terenu na Jarunu i zaigraju softball! Na događaju će biti i predstavnici svih zagrebačkih klubova pa će se zainteresirani odmah moći i prijaviti za njima najbliži klub.

Projekt Softball i najmlađi – BeeBall dan održava se kao uvod u novi projekt Hrvatskog softball saveza kojim se želimo kao sport približiti najmanjima. Od svibnja krećemo sa donacijama softball početnog paketa (stalak, palica, loptica) u zagrebačke osnovne škole te s edukacijom učitelja koji će nam biti partneri u našem pokušaju da što više učenika sazna što je softball i okušaju se u njemu. Na satovima tjelesne i zdravstvene kulture učenici će uz pomoć učitelja i sa doniranom opremom moći igrati softball utakmice, a kasnije na nekom od sljedećih BeeBall dana škole će moći i prijaviti vlastite ekipa. Ovom akcijom nadamo se da će što više učenika naučiti što je softball i razvijati svoj sportski duh igrajući ga. Ukoliko se netko od učitelja ili roditelja želi priključiti našoj akciji slobodno nas kontaktirajte.

Adresa: Softball Centar Jarun, Ribički prilaz 2
Kontakt: +385 98 961 0518
www.softball.hr

 

softball-beeball