ESCA Camp 2017 – za trenere i igrače

European Softball Coaches Association uvodi jedinstvenu priliku za sve softball trenere i igrače ženskog fastpitch softballa (13-20 godina) – ESCA Camp 2017.

Ovaj kamp pripremio je Craig Montvidas, jedan od najuspješnijih trenera softballa u Europi (zlatni hattrick s nizozemskom reprezentacijom), koji je također proveo dvije godine treniranju u američkom NPF-u. Craig će biti praćen izvanrednom listom najboljih europskih trenera, kao i trenerima i posebnim gostima iz Sjedinjenih Američkih Država.

Kamp ESCA neće biti poseban samo zahvaljujući instruktorima, nego i zbog strukture programa (predavanja plus mini-radionice) i tema – Poboljšajte svoje softball vještine. Kako napraviti svoj put do softball fakulteta? Kako odabrati pravu rukavicu ili palicu? Saznajte više o mentalnom treningu. Kako odrediti što trenirati tijekom godine?

ZA IGRAČE
Ako ste igrač, pohađanje ovog kampa pomoći će vam da saznate više o različitim aspektima softballa, ali što je još važnije, naučit ćete više o sebi kao igraču. Pojedinačne lekcije doći će kao nagrada za vaš naporan rad tijekom dnevnih predavanja. Ovaj kamp je alat za pojačavanje vaše softball karijere, ovaj kamp je mjesto gdje izbjeći “prosjek” i početi graditi svoju “izuzetnost”.

ZA TRENERE
Treneri, imat ćete priliku raditi rame uz rame s instruktorima. Zajedno s vama vodit će kamp, sve što trebate učiniti jest slušati, gledati i dati sve od sebe. Svaki trener će dobiti svoju pojedinačnu evaluaciju. Bit će posebne rasprave samo za trenere i dosta vremena za pitanja na koja treba odgovoriti.

DETALJI
MJESTO: Diessen, Nizozemska
DATUMI:
Kamp 1 – nedjelja, 15. listopada – srijeda, 18. listopada
Kamp # 2 – četvrtak, 19. listopada – nedjelja, 22. listopada
Kamp 3 – nedjelja, 22. listopada – srijeda, 25. listopada
Kamp # 4 – Četvrtak, 26. listopada – nedjelja, 29. listopada
Cijena: 360 eura za igrače i 260 eura za trenere – uključuje poduku, prehanu i smještaj (3 noći). Popust za grupe: Ako trener registrira zajedno s pet svojih igrača, na njihove naknade primjenjuje se popust na sljedeći način: trener – 230 eura, igrači – 330 eura

REGISTRACIJA i VIŠE DETALJI na coaches.europeansoftball.org